ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Σολάριουμ

App Ευεξίας

Στο Top Fitness gym στο Κέντρο Θεσσαλονίκης έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα όμορφο και βαθύ μαύρισμα χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου χρησιμοποιώντας το Solarium του γυμναστηρίου. Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να διατηρείς με άνεση το χρώμα σου όλο το χρόνο!

Ξεκινώντας τις επισκέψεις λίγο πριν από τις διακοπές σου ενισχύεις την αντοχή του δέρματος σου στον ήλιο και αποφεύγεις πιθανά εγκαύματα, τα οποία πολλές φορές μπορεί να είναι επώδυνα και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Επίσης, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με τακτικές επισκέψεις στο Σολάριουμ του Top Fitness μπορείς να διατηρήσεις το τροπικό σου χρώμα, ανεξάρτητα με το αν έξω βρέχει, χιονίζει ή κάνει κρύο.

Το Solarium του Top Fitness είναι όρθιο και επιτυγχάνει ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς το σώμα να έρχεται σε επαφή με το μηχάνημα. Η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει έως 12 λεπτά. Εσωτερικά υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της επιπλέον λάμπας (για το μαύρισμα του προσώπου), τον εξαερισμό και τη μουσική!

Οδηγίες χρήσης του Σολάριουμ:

  • Να φοράς πάντα προστατευτικά γυαλιά.
  • Μην χρησιμοποιείς κρέμα σώματος, αρώματα ή αποσμητικά πριν το Σολάριουμ.
  • Μη φοράς κοσμήματα, ρολόγια, κλπ.
  • Ποτέ η συνεδρία να μην υπερβαίνει τα 20 λεπτά.
  • Μην κάνεις Solarium πάνω από μία φορά την ημέρα.
  • Προστάτευε τα μαλλιά σου όταν το χρησιμοποιείς.
  • Βάζε προστατευτική κρέμα στα χείλη σου.

Στις αρχικές συνεδρίες Solarium ξεκίνα με πολύ λίγα λεπτά και σταδιακά αύξανε τον χρόνο παραμονής σου.

Η χρήση του Σολάριουμ γίνεται κατόπιν ραντεβού. Γι’ αυτό επικοινώνησε τώρα με το Top Fitness gym στο Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: