ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Σάουνα

App Ευεξίας

Η τακτική χρήση της Sauna – δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, από 10 έως 20 λεπτά στην κάθε επίσκεψη – είναι άκρως ευεργετική για το σώμα και την υγεία σου. Πέραν του ότι επιδρά θετικά για τη χαλάρωση και την αποβολή του άγχους σου, η Σάουνα διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και έτσι βελτιώνει την αιμάτωση του σώματός σου και των βασικών οργάνων του, ενισχύει το ανοσοποιητικό σου σύστημα, ανεβάζει τον μεταβολισμό, και (μέσω της εφίδρωσης) βοηθά το σώμα και το δέρμα σου να καθαρίσει αποβάλλοντας βλαβερές τοξίνες και ρίπους. Επίσης, η Σάουνα ανακουφίζει από κράμπες μυών και πόνους, επιτυγχάνει την παθητική άσκηση των καρδιακών αγγείων, ενισχύει την ελαστικότητα των ιστών, συντελεί στο αδυνάτισμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, και εν γένει προάγει την ευεξία του ασκούμενου.

Το γυμναστήριο Top Fitness, στο Κέντρο Θεσσαλονίκης διαθέτει δύο θαλάμους Sauna – χωρητικότητας 4 ατόμων η κάθε μία. Η μία Σάουνα είναι τοποθετημένη στα ανδρικά γυμναστήρια και η άλλη στα γυναικεία αποδυτήρια. Στα πλαίσια της προσπάθειας του TOP FITNESS να σου προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει τεχνολογικά, οι Σάουνές μας παρέχουν Υπέρυθρη Θέρμανση (Infra Red) αντί της συμβατικής τεχνολογίας. Η τεχνολογία αυτή, πριν τη χρήση της από το ευρύτερο κοινό, χρησιμοποιήθηκε από γιατρούς, θεραπευτές, και κλινικές θεραπείας και αποκατάστασης.

Δυο ουσιαστικά λειτουργικά πλεονεκτήματα διαφοροποιούν τη Σάουνα υπέρυθρης θέρμανσης από τις συμβατικές. Το πρώτο είναι ότι δεν χρησιμοποιείται ο αέρας ως μέσο μεταφοράς της θερμότητας με συνέπεια να αποφεύγεται η μεταφορά σκόνης μέσα στον θάλαμο και οι χρήστες να έχουν καθαρότερη συνολική αναπνοή. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι οι τοίχοι του θαλάμου διατηρούνται στεγνοί – επειδή η υπέρυθρη ακτινοβολία θερμαίνει τους τοίχους και όχι τον αέρα – με συνέπεια να εμποδίζεται η ανάπτυξη μούχλας που παρατηρείται στις συμβατικές καμπίνες.

Για τη χρήση της Sauna όλα τα μέλη μας λαμβάνουν υποδείξεις και συστάσεις σχετικά με τη διάρκεια, τη συχνότητα και τη διαδικασία χρήσης (εισόδου-εξόδου, προσωπική υγιεινή, κλπ.) από τους υπεύθυνους γυμναστές του γυμναστηρίου μας.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: