ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Στο γυμναστήριο Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης, η Προπονητική Καθοδήγηση είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι στη σύνθεση ενός προγράμματος άσκησης και διεξάγεται από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους γυμναστές που έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο και συνεχή επανεκπαίδευση.

Ο ασκούμενος, άμεσα μετά την εγγραφή του στο γυμναστήριό μας, απάντα σε ένα ερωτηματολόγιο με βασικές ερωτήσεις σχετικά με την υγεία του, τις συνήθειές του και τις προηγούμενες εμπειρίες του από τη γυμναστική. Εάν χρειάζεται, επικοινωνούμε και με τον θεράποντα ιατρό ή τον φυσικοθεραπευτή του.

Με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, οι εξειδικευμένοι γυμναστές μας αποκτούν πλήρη εικόνα της κατάστασης του ασκουμένου και των αναγκών του. Με βάση αυτή την εικόνα, ο αθλούμενος ξεκινά ένα πρόγραμμα προσαρμογής για όλο το σώμα του, διάρκειας 45 έως 75 λεπτών για 6 προπονητικές συνεδρίες με ελαφρώς αυξανόμενη ένταση από συνεδρία σε συνεδρία. Με τον τρόπο αυτό ο ασκούμενος γνωρίζει σίγα-σίγα τη λειτουργιά των μηχανημάτων, τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και εξοικειώνεται με το χώρο. Παράλληλα, ενεργοποιείται σταδιακά το μυϊκό σύστημα του αθλουμένου, έτσι ώστε να είναι έτοιμος να ακολουθήσει το ατομικό του πρόγραμμα από την εβδόμη συνεδρία και μετά. Στο πρόγραμμα αυτό, που προσαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με την πρόοδο του αθλουμένου, είναι ενταγμένα η προπόνηση δύναμης σε μηχανήματα και ελεύθερα βάρη, η αεροβική προπόνηση στα ηλεκτρονικά μηχανήματα, καθώς και εμβόλιμα μαθήματα group fitness που ταιριάζουν στις ανάγκες και τους στόχους του.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: