ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Power Plate

App Εκγύμνασης

Το Power Plate έφερε επανάσταση στον κλάδο της υγείας-ευεξίας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης. Το μυστικό είναι η γρήγορη επιτυχία και τα αποτελέσματα σου γίνονται εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Πάνω σε μια ειδική πλατφόρμα δονήσεων, το Power Plate δημιουργεί ταλαντώσεις οι οποίες μεταδίδονται στο σώμα και στο μυϊκό σύστημα και προκαλούν αντανακλαστική αντίδραση των μυών. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ενεργοποιηθούν οι βαθύτεροι στηρικτικοί και σταθεροποιητικοί μύες, όπως οι μύες των σπονδύλων και της λεκάνης, οι οποίοι κάτω από φυσικές συνθήκες γυμνάζονται πολύ δύσκολα. Το αποτέλεσμα του Power Plate είναι η αύξηση της δύναμης και της εκρηκτικότητας και η βέλτιστη δυνατή αιμάτωση. Χωρίς να χρειάζεσαι πρόσθετα βάρη και χωρίς να επιβαρύνεις ή να υπερφορτώνεις το μυϊκό σου σύστημα, η ομάδα των ειδικών του Power Plate ανέπτυξε διαφορετικά προγράμματα με τα οποία είναι δυνατή η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της αντοχής και της ευεξίας του αθλουμένων, είτε πρόκειται για κορυφαίους αθλητές, είτε για αγύμναστα, ηλικιωμένα ή υπέρβαρα άτομα.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης για να σε ενημερώσουμε σχετικά με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Power Plate ή επισκέψου το γυμναστήριό μας για σου δείξουμε από κοντά αυτή την πρωτοποριακή προπονητική μέθοδο.

0

Λεπτά

0

Ένταση

0

Θερμίδες

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: