ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Fitness & Weights

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Το γυμναστήριο Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης παρέχει στα μέλη του από τις καλύτερες συνθήκες άσκησης στον Ελληνικό χώρο. Πρωταρχικές προτεραιότητές μας είναι η άνεση, η προσωπική προπονητική καθοδήγηση και η ασφαλής άσκηση των μελών μας. Για το λόγο αυτό, έχουμε διαμορφώσει έναν συνεχώς κλιματιζόμενο και αεριζόμενο, άπλετο χώρο Fitness & Weights 200 τ.μ. όπου άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι γυμναστές φροντίζουν για την προπονητική καθοδήγησή σου.

Παράλληλα έχουμε εξοπλίσει το γυμναστήριό μας με μηχανήματα αντιστάσεων και ελεύθερα βάρη από κορυφαίες εξειδικευμένες, πιστοποιημένες και παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες. Ο χώρος Fitness & Weights του γυμναστηρίου Top Fitness είναι εξοπλισμένος με συμβατικά μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης και μια πλήρη σειρά από ελεύθερα βάρη, ειδικά σχεδιασμένων με στόχο να παρέχουν ασφάλεια και λειτουργικότητα στους ασκούμενους του γυμναστηρίου μας.

Διαθέτουμε τα πιο αξιόπιστα και τεχνολογικά διαφοροποιημένα μηχανήματα άσκησης που ξεχωρίζουν για τη βιομηχανική και εργονομική τους λειτουργία, την ποιότητα κατασκευής τους αλλά κυρίως για τη διαφορετική «αίσθηση» κατά την διάρκεια της άσκησης. Ενισχύουν την ανθρώπινη απόδοση και αποδίδουν «απαράμιλλα» αποτελέσματα.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: