ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Apps Διατροφής

Nutrition Apps

Διατροφή
Διατροφής

Διατροφή

Σωματομέτρηση στο Top Fitness
Αξιολόγησης , Διατροφής

Σωματομέτρηση

Λιπομέτρηση στο Top Fitness
Αξιολόγησης , Διατροφής

Λιπομέτρηση

Όλοι έχουμε κατανοήσει και συνειδητοποιήσει τη σημασία της σωστής και ισορροπημένης διατροφής, καθώς καθημερινά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωση κυριολεκτικά μας “βομβαρδίζουν” με πληροφορίες οι οποίες τονίζουν τον τεράστιο ρόλο της στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας (άγχος, στρες, μόλυνση περιβάλλοντος, ποιότητα τροφών σε επίπεδο παραγωγής και κατανάλωσης, κλπ.). Η ισορροπημένη και σωστή διατροφή, σε συνδυασμό με την άσκηση, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ένα υγιές και όμορφο σώμα.

Βασική προτεραιότητα και κοινωνική ευθύνη του γυμναστηρίου Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης, είναι η ενημέρωση και η καθοδήγηση όλων των αθλουμένων μας στον τομέα της διατροφής καθώς αποτελεί ένα καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη των προπονητικών στόχων που θέλουν να πετύχουν. Τα Apps Διατροφής™ (Nutrition Apps™) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αθλουμένων.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: