ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Cardio Theatre

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Σε ένα άπλετο και μοντέρνα σχεδιασμένο χώρο, το Cardio Theatre του γυμναστηρίου Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης σου προσφέρει συνολικά 27 θέσεις για την καρδιοαναπνευστική σου προπόνηση. Κάνε την κυρίως καρδιοαναπνευστική σου άσκηση, ή την προθέρμανσή σου ( warm up), ή το κλείσιμο του προγράμματός σου (cool down) με άνεση – χωρίς να περιμένεις ακόμα και τις ημέρες και ώρες της μεγαλύτερης αιχμής – και ευχάριστα ενώ παρακολουθείς τα αγαπημένα σου προγράμματα στις οθόνες τηλεόρασης.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να κάνουμε ότι όλα τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να παρέχουν ένταση στην άσκηση αλλά χωρίς επιβάρυνση στις αρθρώσεις (ποδοκνημικής – γονάτου – ισχύων – μέσης). Τα μηχανήματα αυτά προτείνονται από τους υπεύθυνους γυμναστές ιδιαίτερα για τα μέλη μας που για κάποιο λόγο δεν πρέπει να επιβαρύνουν τα σημεία αυτά.

Συγκεκριμένα, τo Cardio Theatre το γυμναστήριο Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης διαθέτει τα παρακάτω μηχανήματα:

  • 15 Διάδρομοι
  • 8 Ποδήλατα
  • 4 Ελλειπτικά

Έλα σήμερα κιόλας να γυμναστείς στο Cardio Theatre του gym Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσεις το στρες, να κάψεις λίπος, να αποβάλεις τοξίνες από το σώμα σου και να αναζωογονήσεις το καρδιοαναπνευστικό σου σύστημα.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: