ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Apps Αξιολόγησης

Assessment Apps

Σωματομέτρηση στο Top Fitness
Αξιολόγησης , Διατροφής

Σωματομέτρηση

Λιπομέτρηση στο Top Fitness
Αξιολόγησης , Διατροφής

Λιπομέτρηση

Όταν ξεκινάς γυμναστική, πριν ενταχθείς σε οποιδήποτε προπονητικό πρόγραμμα, είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια αξιόπιστη αξιολόγηση της κατάστασης και των δυνατοτήτων σου του σώματός σου. Η αξιολόγηση αυτή βοηθά αφ’ ενός μεν στην σύνταξη ενός προπονητικού προγράμματος που ανταποκρίνεται με ακρίβεια στα αποτελέσματα που επιθυμείς να επιτύχεις, αφ’ ετέρου δε στην αποφυγή της καταπόνησης του σώματός σου και των τραυματισμών. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να παρακολουθείς τη βελτίωση του σώματός σου με κατάλληλες μετρήσεις ανά τακτά διαστήματα, έτσι ώστε να γνωρίζεις αν το πρόγραμμά σου αποδίδει τα αποτελέσματα που επιδιώκεις ή χρειαζεται κάποιες προσαρμογές.

Στο γυμναστήριο Top Fitness στο Κέντρο προσφέρουμε τα κατάλληλα Apps Αξιολόγησης™ (Assessment Apps™), δηλαδή τις εργομετρικές αξιολογήσεις που χρειάζεσαι τόσο όταν ξεκίνας όσο και κατά την διάρκεια εφαρμογής του προπονητικού σου προγράμματος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε εγγυούνται ότι θα έχεις τις ακριβείς πληροφορίες που χρειάζεσαι σχετικά με την φυσική κατάστασή του σώματός σου για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και για να παρακολουθείς την πρόοδό σου όσο γυμνάζεσαι.

Για να μάθεις περισσότερα για τα Apps Αξιολόγησης του Top Fitness, ακολούθησε τους πιο πάνω συνδέσμους.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: