ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αίθουσα Hacks

Prive Αίθουσα

Prive Αίθουσα

Στο νέο και πλήρες ανακαινισμένο χώρο του γυμναστηρίου Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονικής έχουμε δημιουργήσει τη prive Αίθουσα Hacks που απλώνεται σε 200τ.μ.! Η Αίθουσα Hacks δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη μας που πήραν την απόφαση να αναβαθμίσουν την προπόνηση τους και να μεταμορφώσουν το σώμα τους εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά επιλέγοντας τα Fitness Hacks™.

Τα Fitness Hacks™ είναι ένα αμερικανικό, πρωτοποριακό σύστημα προπόνησης που ο εξειδικευμένος trainer προσαρμόζει με βάση τον προπονητικό σου στόχο. Στο γυμναστήριο Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για σένα να πετύχεις τον στόχο σου και για να διασφαλίσουμε τα αποτελέσματά σου δημιουργήσαμε την Αίθουσα Hacks οπού μπορείς με άνεση και ευκολία να κάνεις τις προπονήσεις σου.

Η Αίθουσα Hacks είναι οργανωμένη με ό,τι πιο σύγχρονο προσφέρεται στο χώρο του Fitness. Συγκεκριμένα στην Αίθουσα Hacks θα βρείς:

  • Πύργο Γυμναστικής 12 θέσεων.
  • Ιμάντες Αιώρησης.
  • Ποδήλατα Spinning.
  • Μηχανήματα Δύναμης.

Οι προπονήσεις γίνονται είτε ατομικά (Hacks Personal) ή σε μικρά group (Group Training Hacks) και μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο που ταιριάζει στη δική σου ιδιοσυγκρασία.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για την Αίθουσα Hacks: